EN LITEN FÖRKLARING

Häljen blev nästan som planerat. Istället för att hyra banken i malax blev det tjejkväll hos Lina i Miekk(?). OCH istället för att inte köra bil valde jag att köra bil och krockade med en älg. Fyfan så hemskt. Jag och Emma var säkra på att vi skulle dö men bilen fick bara lite bulor och vi dog nästan istället av adrenalinchock. Nätinää.
Namnet är som sakt en förkortning av "Every second is a highlight". Passar ju bra när man ska ut i världen och göra saker man annars inte gör.

72 dagar kvar..

IDAG BESTÄLLDE JAG BILJETTERNA!! Den 4 Juli bär det av. 13:00 från Vasa och sen 17:05 från Helsingfors. Naajz. Allt börjar bli overkligt nära. Har börjat få liite ångest över att lämna tryggheten här hemma. Tänk att vara borta ett helt år från familj och vänner,om jag ändå slapp hem och hälsa på till jul men nej. Usch å fy. Har i alla fall 37 timmar på mig att gråta från att jag lämnar Vasa till att jag är framme i aussie och måste handla behärskat. 
 
Nu är det bara att vänta på passet som mamma ska hämta upp imr. Då kan jag äntligen skicka efter visumet. Yey. Har även shoppat ett ordentligt handbagage och mamma och mommo tog hem en enorm resväska från Paris.  PREPARING FOR LIFE
 
Visa fler inlägg