THE MORTAL INSTRUMENTS

Har varit en ganska chill dag. Steg upp 8, for in till town med Molly och Jack som var hemma från skolan. Sen for de till Mormor så jag tittade en film, städadde huset och hängde och vek kläder i mängder, for på länk och gjorde mig klar inför kvällens biobesök. Ska först hämta up sushi. JAM. Nytt beroende ? oooojaah ! Ska se filmen The mortal instruments. Interesting.. 
 

wtf is wrong with you?

 

Woody Allen - Evighet är en lång tid - särskilt mot slutet.

For ner till stranden igår för att bara vandra runt och reda upp huvudet. Hjälpte dock inte just. Stod en lång stund och bara tittade ut över havet. Nästa "kontinent" är sydpolen (?) halå. Där stod jag, klockan var lite efter 6 på kvällen. Och på andra sidan välden var "alla andra" . Ni hade just börjat er dag och klockan var 11. Samma planet men skila världar, tidszoner och liv.
När man lever här nu så tänker man inte på att man faktiskt är i Australien, dagarna bara paserar. Allt som en gång var nytt är nu rutiner och vardag. Känns så konstigt ibland när man stannar upp och faktiskt inser att man är här. Att jag lever min dröm. Jo visst lol så bra är det ju inte.
Har fått en sån hemlängtan den senaste tiden. Förr fantiserade jag om att komma hit, träffa nytt folk och se världen. Nu längtar jag mer efter att få komma hem, skaffa en lägenhet, börja på yrkeshögskolan, back to school på Ollis, köpa en bil. HALÅ? Sjukt va ? Kan man aldrig va nöjd liksom ? VAD är det som krävs ? Måste verkligen lära mig att ta vara på stunden och vara tacksam för det jag har och hur jag lever at the moment.  
  
 
Visa fler inlägg