windy but nice

Idag har varit en så underbar dag. Varmt och skönt, hade skitkul med Dinah på eftermiddagen och barnen har betett sig som änglar hela dagen ! Det är dagar som denna man inser vilket underbart äventyr jag är ut på, hur lycklit lottad jag är och hur underbart livet kan va ! 
Vi spenderade en timme på biblioteket på förmiddagen. Barnen lyssnade på sagor, sjöng sånger och pysslade. Efter drog vi alla till Dinah och Gemma's place. Sina och Bo var bara där en halvtimme medan jag och Harriet nästan spenderad halva dagen där. Åt lunch, lekte och bara hade det gött på terassen. 
våra gullungar!
Sen knallade jag och Harri hem runt 2, gick för att möta Jack och Molly runt halv 4 och 5 hade jag middagen klar. Korv och potatismos ala Ida.
Molly hade gjort efterrätt. Och jag som hatar banan.. tryckte i mig halva och sen sa jag att jag var för mätt.  
Ikväll ska jag göra så lite som möjligt, de andra drog på pole. Aktiva barn.. själv ska jag väl äta choklad och titta film. Godkänt.  
 
 

bloody hit och bloody dit

Idag vaknade jag runt 11. Skönt att få sova ut. Steg upp coh duschade och så tittade jag Bad teacher innan jag knallade iväg över till Dinah's. 
Papegjojor jag såg på vägen dit. 
Chillade och väntade medan hon åt, sen kom Sina dit och så drog vi iväg mot Anglesea och känguruna !
Vandrade runt lite runt golfbanan innan vi hittade dem. Underbara underliga djur. 
Inte har vi ju direkt någon värme här inte nej..
Tyvärr började det regna närvi väl fann dem men inte gav vi oss. Sprang runt och töntade oss i regnet och försökte att komma så nära dem som möjligt.  
Men efter en stund var våra behov mättade så vi gick tillbaka till bilen och drog hem. Söndagsutflykt, avklarad !
Bild av en rolig skylt, en av många. 
Resten av dagen har jag spenderat hos Dinah och med att skypa med pappa. Nu elementary före jag kryper till bädd. Imorgon börjar min 4:e vecka här i Torquay! 
 
 
 
Visa fler inlägg