like it wasn't enough already

Jag börjar ha ganska mycket att blogga om men finner ingen ork. Netet är slött och livsgnistan på noll. yey. 
 
Vad har jag gjordt de senaste dagarna då? 
Spenderade förra veckan på bergö hos fammo och faffa <3 
fredagen var jag på Molpedans. Efterfestade i en badtunna halva natten
lördagen drog jag till Sepos skär med en massa andra söta typer. Axel och Lolle skjussade mig till Faggen där jag tillbringade resten av kvällen med en massa annat trewlit folk. 
Söndagen spenderades i sängen.
måndagen drog jag in till Vasa för att shoppa loss lite. Köpte en Ipad inför resan. Najz. Sen på kvällen var jag på mat och bio med älskade fader. 
tisdagen sola jag med syster halva dagen och på kvällen for ajg och Lina in på en Ollisrunda. Min sista, i år.
Idag har jag varit och hälsat på mormor och varit ute lite med Emma och Anton. Nu ska jag titta klart GOT och sen sossa gott för imorgon ska jag fota Linas studentbilder. Spännande. 
 
Bilder från då jag var och spela volleyboll med bergöbessa. Mysot.
 
 

KEEP CALM AND FALL ASLEEP

"Så vad ska du göra nu efter gymnasiet då?"
"Jag ska till Australien, som au pair"
"Åh najz! hur länge !"
"Ett år.."
 "Men gud så rolit !"
Well, vill ni veta en hemlis. It not. Det är inte alls kul. Eller jo, det kommer bli jävla bäst, bästa jag någonsin gjort, blablabla ( hoppas jag ). Men just nu så känns det bara som att jag vill stoppa tiden. Bara vaaaara lite längre här hemma, inte åka riktit än. Känns som att jag inte är redo men förstås, när är man ?
Det som skrämmer mig mest är saknaden som jag kommer känna första veckorna. Och sen när jag varit borta 6-7 månader, då jag påriktit börjar ha nog och vill hem. Usch. Jag kan ju förstås ge upp, komma hem. Like a failure. mhm exakt, not gonna happen.  
Försöker hålla mig så sysselsatt som möjligt om dagarna för att slippa undan tänkandet... men så kommer kvällen/natten. jippey. Ända jag ser framemot nu är när jag om ett år tittar tibax. Inser hur töntig jag var. Lol ett år var ju ingenting, så smärtsamt var det inte. Allt gick bra och nu är jag hemma igen. Inget har förändrats allt som fanns när jag stack är fortfarande kvar, oförändrat..
.. so, GET YOUR SHIT TOGETHER AND FALL ASLEEP!
 

PÅ BERGÖ

Har spenderat dagen med att kratta gräs och chilla hos Farmor och Farfar. Nu ska jag se klart hurjapäät ( 2 fast and furious ) haha.. Bara varför (?) måste finnarna hitta på egna namn ? Sen ska jag cykla ner på glass till kiosken. Mys. 
 
Visa fler inlägg