KOM KOM MORGONDAG

Taggad som efter att vi övat. Men blev också lite lessen. Skulle bara velat gått upp till gymnasiet och haft en sista lektion med alla. I will miss em. Kan bra hända jag börjar gråta som en liten treåring imrogon.
Senimentala jävla människa.
Haha Lina körde som en idiot till Plax för hon var så sen att plocka upp oss. Vi va rädda men bra gick det och vi kom exakt när alla skulle gå in i festsalen. Timing! 
So soon! Gonatt folks.
 

I KNEW YOU WERE TROUBLE

Dagen har spenderats i en bil utan AC. Great. Var först och tog vaccin till Korsnäs sen vidare till Vikby efter min studentklänning ( med lite väl liten marginal kanske ) så vidare till Vasa och sist till Bergö. Nu är jag hemma och väntar på att Lina ska hämta upp mig och Nette för sen ska vi till skolan för att öva inför morgondagen. 
 
Bilder från ANDRA skoldagen as abi! Känns som vi just började.. AAAAAND IT'S GONE.

00:02

What a day. Vi hade i alla fall tur med vädret, skulle inte klaga men jag jobbar i ett växthus. Och om det är varmt ute så gissa hur det är i växhuset.  Som att gå i bastu i 8 timmar utan sittandet förståss. Idag var dock sista dagen denna vecka för imorgon ska det ställas i ordning för kalas. Jipey. TAGGAND som *pip* inför lördagen !! It will be awesome!
 
Och ikväll var det tänkt jag skulle plugga men nej. Varför göra tråkiga saker när man kan göra roliga. Ända logiken är väl framtiden men just nu så vill jag inte alls tänka framåt. Usch.
 
Visa fler inlägg