Vasaplaxvasaplax

Senaste dagarna har tillbringats i vasa och petalax. Hade en riktigt trewlig kväll med Ebba och Lina på tisdagskvällen. Vaknade halv 4 dagen efter. Packade, duschade och drog till plax. Tittade serier och drog ner till bockören för att kastade lite. Men igen napp. Sen så blev vi rädda för allt pangande så vi drog hem.
 
Idag har jag varit till molpe ett varv för att hämta mitt skrivbord. Snart är jag beredd för skolan som börjar på måndagen.. Spännanade

Skäri hälj

Häljen har spenderats på Gaddin med Daniel lillebror och pappa. På fredagskvällen när Daniel slutat jobbet drog vi till Molpe. For ut tillsammans med Pappa och Axel. Jag och Daniel kastade lite när vi kom dit men inget napp. 
 
På lördagen åt vi först lunch och sen for vi ut till Strömingsbådan. Vandrade runt där och fikade innan vi åkte tillbaks till Gaddin.
 
När vi kom till Gaddin tibaks rodde pappa runt halva ön medan jag och killarna kastade men inget napp. Tråkit.
Åkte hem ganska tidigt på söndagen för jag och Daniel skulle på hans kusins kalas. På kvällen for Daniel på uf möte så jag brummade iväg till sidlandet var jag metade en stund med Anna, Mysot. Finally fick jag en fisk efter en hel häljs fiskande. Den ska anna frysa ner och så ska vi ha abborr middag någon fin dag i November
 

dött

Vad händer här då ? 
 
Skaffade pojkvän och så dog bloggen typ. Verkar det som. Just nu är jag hos Daniel. Har kokat mat åt honom tills han kom hem från jobbet och nu ska jag titta lite serier. bäääst gf evah.
 
Igår jobbade jag "sista" dagen på Kårkulla. Skulle varit sista dagen men fans några skift längre fram som jag fick ta. Men är ledig åtminstone en vecka nu vilket är skönt.  Ska väl bara chilla. Kanske försöka åter uppliva bloggen lite. Och snart börjar skolan. Woop woop. Taggad men liite nervös. Jag har ju typ haft semseter, one year off nu från skolan. Men kommer säkert bli kewl.
 
 
Visa fler inlägg