HEY MY LOVE, IVE MISSED YOU

Nu är allt packat och klart. Imorgon är det uppstigning klockan 7. Säga farväl till familjen och så runt 8 skjussar Liz mig till flygfältet innan hon åker i jobb. Klockan 12 tar jetstar mig från Tassie till Brissy ! YAY Tar airtrainet in till the Valley var Chris plockar upp mig runt 3. ÄNTLIGEN. Sen på fredagen eller lördagsmorgonen tar jag bussen ner till Byron var jag ska jobba på ett Norskt bröllop. Stannar antagligen där tills måndag när jag gör.. någonting, drar... någonstans. Har försökt hitta en soffa att sova på i Brisbane men har inte fått något svar ännu. 
Ååååh vad det ska bli skönt att komma tillbaka till paradiset och värmen efter 3 veckor här på Tasmanien. 

Maybe something’s wrong with me

But, hey, at least I am free, I AM FREE.. 
 
 
Absolut älskar musikvideon. ONE DAY ska jag också flyga. Gud vad taggad jag är för framtiden, synd bara att jag måste studera 4 år. Vill inte.. Vill bara ha alla mina studier över så jag kan börja resa, jobba och förverkliga drömmar ! THE SKY IS THE LIMIT.
 

THE HOLE

Idag och igår när sköteskan var här fick jag plåstra om mig själv ! DOKTI. tycker att det är så jäävla äckligt men har ju inget val just... kommer behöva göra detta varje dag i typ 2 veckors tid. FÖR ETT LITET SKAVSÅR, jag blir så trött.   
De vill att såret ska läka innifrån och ut inte tvärt om. Därför ska det fyllas med dressing varje dag och nästa dag ska det tvättas och bytas och i med mera.. 
Visa fler inlägg