32h to go

Godmorgon byron bay ! Min nästa sista dag, buhu. Imorgon drar jag vidare mot sydney VILKET JAG ÄR AS TAGGAD FÖR. Byron är bra men det är dags för miljöomväxling. 

Idag ska det först jobbas från halv 10 till 1. Sen har jag och Tini bestämt att ha en strand dag med surf och picknick. Jeej. Så blir det väl utgång ikväll och thats about it ! Ha de gött 

Frubrekost

Idag är jag ledig woopwoop. Nu just sitter vi och myser vid frukostbordet och sen ...? Jag och Amelia ska i allafall gå på bio senare idag. The wolf of wallstreet. Nice. Ville gå upp till fyren idag och runt byron för att ta turistbilderna jag inte tatt ännu men DETÄRMULET och går jag ut börjar det säkert regna. 

PLANER

Mina planer nu just för framtiden är följande
Söndagen den 2 Feb klockan 17:45 hoppar jag på bussen till Sydney. Där befinner jag mig tills den 5 feb då jag flyger vidare till Hobart. Den 8 feb börjar min 7 dagars tour runt hela Tasmanien. 15 eller 16 feb flyger jag till Melbourne för att flytta in med Dinah i en vecka på farmen var hon arbetar. Så långt är det planerat. Efter det vet jag inte just vad jag gör. Börjar ha dåligt med pengar så ska väl försöka hitta jobb någonstans. Spännande..  
 
 
6 och en halv månad sedan. Härregud vad tiden går. Idag har jag varit i Australien i 6 månader och 25 dagar. Vart tog tiden vägen? Ett år är ju ingenting. Får panik när jag tänker på att jag bara har 4 månader kvar och så är jag hemma igen. Back to reality! FYnej. Visst saknar jag saker hemma men detta är ju mitt liv nu. Att resa, nytt folk och nya ställen varje dag/vecka. Kan inte se mig själv stanna hemma i vasa för att studera i 4 ÅR. För 7 månader sedan kunde jag det. Jag såg framemot att få komma hem igen och börja med mitt liv. Men inte nu längre. Det är ju bara inte jag!
Visa fler inlägg