paddlasi och inflyttningsfest

De senaste dagarna har det hänt ganska mycket. Förra veckans måndag och tisdag jobbade jag första dagarna på Kårkulla i Sundom. Trivs och tycker det är skönt att få jobba med människor.
På onsdagen när Lina slutade jobba plockade jag upp henne Ebba och Jessi ch så drog vi till Tampere för att plocka upp Sina från flygfältet. Var såå kul att se henne igen. Helt overkligt att hon faktiskt är här.
På torsdagen jobbade jag så hon fick spendera hela dagen själv i lägenheten haha åh.
På fredagen sprang vi på en massa butiker och loppisar och umgicks med mamma och mormor. På kvällen tog jag och Daniel med Sina på Maxmo dansen. Vilket hon tyckte var super coolt och annurlunda och vrickat men häftit på alla sätt och vis. Väldigt annorlunda mot Tyskland i guess.
 
 
Sen kom dagen jag och lina väntat på i evigheter. Steg upp redan 10 för att göra oss klara, köpa båt och möta upp Putte och Dennis i Ömalax. Pumpade upp våra båtar och så var det bara att börja njuta av sommarvärmen medan vi sakta flöt fram över malax ån. Lovlish.
<3
Var synd att vi inte blev så många men hade det trevligt för det. Iallafall hade Tyskland kul (Y)
När vi kom till Vias forsen var klockan lite över tre så bestämde oss för att bara flyta runt där en stund innan vi ringde Lina som kom och plockade upp oss.
Åkte hem till lägenheten, duschade och gjorde mat innan folket började strömma in i omgångar.
Hade en super kul kväll med alla våra nära och kära. Vid 11 trallade vi alla iväg till Ollis. 
På söndag gjorde vi bokstavligen ingenting. Gick inte ens ur lägenheten. Och idag har vi spenderat dagen på stranden. Vid 3 gav vi upp och drog hem. Duschade och for till Malax var vi spelade lite volleyboll med killarna på stranden. Trewlit. 
Nu är vi hemma i Molpe. I morgon har vi en massa ärenden att uträtta och så ska vi skypa med Dinah förhoppningsvis om vi får tag i henne. ADIOS

PRVINSSI ROCK

Förra häljen på fredags morgonen steg vi upp tidigt för att handla och sen styra kosan mot Seinäjoki.  
Happy lina
Mäccen burgers. what else ?
Tog inte länge innan vi skaffat finska vänner och introducera dem för beerpong. 
Bråka lite med Lina som vanlit. Lina vort arg. 
Dagen efter när vi laddade telefonerna. Ebba va trött å Lina va stöörand.
Hade en jätte kiva hälj med brudarna på provinssi. Dock var det lite av en flopp detta år eftersom det inte nästan var någå folk alls på campingen. men vi hade kul i alla fall vilket räknas men tror nog det var mitt sista år. Getting too old for that shit. 
Visa fler inlägg