We've only just begun

Idag skickade lina roliga bilder från min gamla blogg haha. Så kul att läsa och se tillbaka. Därför tvingar ja nu migsjälv att ge er en liten tvångsupdate. 

Häljen som börjar va ett minne blott var skit bra. Mamsen drog till paris så jag och moa rev huset. Hehe nej inte riktigt. På fredags kvällen kom några brudar hit. Åt upp det som lämnat av mammas födelsedagskalas och snackade ute i solen. Mys 
På lördagen gjorde vi inte mycket. Roadtripade runt molpe och knäs. Sen på kvällen stälde jag och anna upp för Uf lite och sålde bers på dansen. Var riktigt roligt även fast jag va skitsur över att missa molpeöppningen.
Och i onsdags fylde jag 20 bast. Halleluja. Hade en riktigt bra dag. Fick sluta tidigare från jobbet, fick ett awesome födelsedagskort från tyskland, åt tårta med familjen och fick äntligen se the hobbit filmen jag suktat efter i evigheter. Ubermysdag. Den lediga torsdagen spenderades mest till säng. Skönt att få vara lat en hel dag. 
Ikväll har jag bara varit och hälsat på anna som blev examinerad som närvårdare idag GRATTIS ! Åt popcorn med dipp och drack en cider innan jag brumade hem i lillablåbäret till mupple. 
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med en bigass day tomorrow. Är skit taggad även fast det inte ens är jag som blir student eller slutar skolan. Men skolavslutningarna brukar alltid va bra! Adjosalbatroz


As long the sky is blue

Idag blev en lång dag. Först jobb tills 4. Sen superracing hem, plocka upp linus och så till stan. Tittade på två olika treor i vasa. En på skolhusgatan och en på kyrkoesplanaden. Den på skolhusgatan tyckte vi var lite shabbig och hade föör stort vardagsrum.. Haha. Väntar nu bara på att få höra av mäklaren om vi får lägenheten på kyrkoesp. Skulle vara perfekt eftersom den var mitt mellan torget och brändö! Yay. 

Efter kokkase tog blåbäre oss till molpe. Mamma fyllde 40 år idag så när vi kom hem var kalaset i full gång. Snackade med en massa mammor och åt tårta i nån timme. Sen blev det clässic chill på playan. 
Sommar i molpe 💕
Haha vackart ! 

Måndag iiigen..

På senaste tiden har jag hunnit vara på Uv-party på ollis..
Hitta överlopps färg.. 
..och varit på fotbollsmatch till Töjby. Männen vann ! 
I lördags for jag och hälsade på Fanny i hennes nyöppnade affär. Så himla coolt. Bara jag flyttar ut ur råtthålet till eget ska jag åka och köpa en stege av henne. Hehe
På lördags kvällen drog vi till Åminne. Förfestade hos Kenke där jag hittade denna underbara krabat
Found love på kenke grässmatto ❤️
Putte skjussa oss ti åminne. Stackarin måsta va nykter.
Clässic åminne parkeringen. 
På söndags dagen blev det att åka till Solf och se på när lillebror spelade fotboll.. I tre timmar. Gick väl helt okej med tanke på omständigheterna.
På kvällen hade jagoch Lina picknick i hopptornet. Mys.
Det var senaste updaten. 

Idag har jag jobbat i ett 30 grader varmt växthus. Svettig som jag skulle ha sprungit ett marathon. Nu är det bara två veckor kvar på KHT. Tänkt vad tiden gått. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Ha sommarlov som på lågstadietiden i guess. 


Visa fler inlägg