Teatersitzen

Igår hade Brobyggarna sitt sista evengemang för detta år, och det sista för mig som jag själv är med och ordnar. Kändes lite sorgset men själva evenemanget och teatret var jätte roligt ! Kvällen började med samling i teatercafét, alla välkomnades av våra sammarbetsparteners Wasa teater. Sen fick alla sina biljetter och vi begav oss upp till stora salen för att se Pleppo 2! Teatret var som sagt ur kul, gav många minnesvärda skratt. Sitzen efter blev också succé då Ted och Kaj kom dit för att dra en struken sketch ur teatret och sjöng Frida och Fridas snapsvisa. Sen fick alla som ville ta autografer och bli fotade med humorgenierna.
 
Här ser ni Ted och Kaj med oss alla i Brobyggarstyrelsen plus Sara från Wasa teater
 
Denna dag har hittills bestått av sovmorgon, hemmabrunch with me myself and I och timtal i telefon för att organisera allt julfirande med alla olika släkter, familjer och vänner. Kan inte annat att lee och tro på astrologin då jag efter allt detta planerande läser detta i mitt dagliga horoskop: "Det sociala livet kan bli utmanande men din sociala kompetens är hög, du klarar av problemen på ett bra sätt. I själva verket är din attityd vinnande, och efter många diskussioner lyckas man komma till en slutsats. Avtal, överenskommelser kan idag också komma till stånd.
Nu skall jag snart i jobb. Jobbar 15-21 och efter jobbet hämtar jag Daniel för vi skall åka till Petalax för att spendera natten där.  Ett sånt hektiskt liv, tur det snart är jullov.