fishing and stuff

I fredags när daniel kom hit hade han ett krav, åka och fiska. Well det hade ju slutat regna så why not. Slutade med att jag fick 2 fiskar och han tyvärr inga. 
 
 
I lördags belv det inget fiskade eftersom det regnade och vi typ sov bort hela dagen. På kvällen kom Louise och Anna hit för att förfesta med mig, Dani och hans vänner. Superfun. Sen träffa vi resten av squadet på Ollis. 
 
Söndagen blev också en fiskedag. hann bara vakna så befann vi oss på Minimani för att shoppa fiskegrejs. Denna gång blev det daidai som fick 1 fisk och Ida fick inga. 
 
Det var den häljen. Nu är det måndag och denna vecka skall bestå av 
- träning
- göra klart skoluppg som lämnat på hälft
- hoping for work
- shoppa förlovningspresent
- försöka att inte shoppa något annat..
 
och det var väl allt. Nu ska jag se nya GoT, adios.
 
 
 

Arbetslös

Nu har jag arbetat varje sommar sedan sommaren 2008. Det är 9 fucking år som jag har arbetet varje sommar. Men i år blev det annat. Nu har jag varit arbetslös sedan i fredags då jag demonstrativt steg upp och lämnade jobbet för att inte återvända.
 
Men gråter inte över det, skall bli skönt att vara lite ledig och få komma ikapp med skolan som lämnat lite på hälft sedan april. Sen söker jag nog aktivt jobb så håller förstås tummarna att jag skall ännu i juni kunna hitta ett jobb. Om inte så det bara att hålla i pengarna hårt och humöret uppe. 
 
Ikväll blir det sushi med brudarna. Något måste man ju unna sig. Bilderna nedan är tagna från vår underbara inglasade balkong där jag skulle kunna bo hela dagarna. Jag och Daniel funderade seriöst för någon dag sedan att blåsa upp luftmadrassen och flytta ut dit. 
 
Adjos 
 
 
 
Visa fler inlägg