BIM ERIKSSON <3

På flyger till stockholm läste jag ut min senaste skatt Drunkna inte i dina känslor. Väl framme hos Louise hade vi långa diskutioner om hur det är att vara både stark och svag. Dessa dagar i Stockholm var en sån terapi för själen, ofta när man träffar folk i vardagen så har man inte tid att dra den långa versionen. Denna gång hade vi 5 dagar, och vi hann knappt.
 
Hon hade köpt hem en bok (egentligen två) av Bim Eriksson som heter Det kändes lungt när mina känslor dog SÅ JÄVLA BRA. Bestälde hem en med det samma och hämtade upp den i lördags. guld. läste ut den på 30 minuter och nu sitter jag och bläddrar överlyckligt och är tacksam över att det finns människor som kan sätta ord på alla dessa känslor, det underlättar för vi som inte kan.
 

måndag morgon

Godmorgon världen, det är måndag morgon och jag är uppe tidigt även fast jag är ledig idag. Vaknade redan före 7 när min innergård blev skottad, så det fick bli en mysmorgon med ljus och ordentlig frulle. Planen för dagen är vila och gymma och nedan är veckans planer. Fullspäckad med skoj med både vårt skinkbingo och SSHVs årsfest. 
 
Visa fler inlägg