Groningen, here I come!

För 7 månader sedan sökte jag om  Erasmus stipendie. För 9 veckor sedan bokade jag flyget. Igår sökte jag till skolan. Idag ansökte jag om studentbostad. Mina utlandsstudier i Groningen, Nederländerna kommer bara närmare. Den 26 Januari flyger jag till Amsterdam och jag kan inte vänta. Är jätte taggad för att få se något annat, få bo i ett annat land igen, träffa andra likasinnade, VISSA DAGAR. Andra dagar ger det mig sån ångest, att igen lämna allt trygga fina här hemma, att flytta ur min nya lägis som jag kommit att trivas i såå bra.
Folk kan väl tänka men lilla vän det är ju bara 5 månader. Men jag känner mig själv, det kan lika bra bli 50 år. Efter 9 månader i Australien tog det ända tills nu, 2 år senare innan jag kände mig riktigt hemma och okej igen. Och nu skall jag åka och riva upp allt igen ? visserligen på gott och ont.
 
 
  
Här är en kalender över mitt akademiska år. Jag börjar 13.2.2017, vilket innebär jag har nästan 2,5 vecka på mig att komma i ordning. Det är ju bra, mindre bra är att sista perioden slutar 14.7.2017 ! SAY WHAT, det är ju 3 veckor efter midsommar haha. Så det blir ett 2 månaders kortare sommarlov i år men jag har ju hela januari och halva februari ledigt istället.