350 km/h i livets bergodalbana

Det var den påsken. Antagligen den Opåskigaste påsken någonsin och det är okej. Det närmsta jag kom påsk feelis var när jag nästan köpte en bukett tulpaner på matvaruaffären. Sen insåg jag att jag inte äger en vas. Fick dölängtan hem till min lägenhet och skippade att köpa de vinröda, svinfina tulpanerna.
 
I lördags for jag ut på några öl med Thais som jag lärde känna under ESN veckan. Mysigt chejhäng med öl och en mega stor nachos tallrik lika med succes. Igår tvingade jag ut mig igen, ville stanna hemma men jag (hade ju tvättat kudden) for i alla fall och hade skitkul. Det var ju söndag och mer eller mindre dött på stan med vad gör det då sällskapet är 10+. 
 
Idag hade jag stora planer men fastnade i ljudbokshavet och har knappt lämnat sängen och nu är klockan 15:30. Men med tanken på intensivarbetet jag har framför mig imorgon med projektgruppen så ligger jag med gott samvete kvar. Nu är det också bara 3 dagar kvar tills jag flyger hem till Vasa och känslorna varierar angående saken. Är lite smånervös att flyget till Helsingfors skall vara försent så jag missar 23:50 flyget hem till Vasa. Med min tur kommer jag ju garanterat spendera natten på Vanda flygfält men man kan ju hoppas. Kanske borde packa med en av mina prydnadskuddar från Ikea. Just in case. 

We are the people, the happy with the broken hearts

I januari då jag packade och drog tog jag med min min Ipad av någon anledning fast jag också hade med mig min laptop/tablet. Har inte använt den en ända gång på 3 månader MEN i förr går gick laddaren till min laptop sönder och nu är jag så glad att jag tog med mig iPaden! Glömde först bort att jag hade med den så tittade en film och x antal youtube videor innan jag insåg att justja jag har ju en iPad. Laddar j"veln ska jag försöka få bytt nästa vecka då jag är hemma i finland. Har ju fortfarande garantin kvar så de bordar ju int vara något problem.  
Idag gick jag på skogspromenad mitt i stan. Kände lite konstig samhörighet med alla gröna blad och blommor. Även fast det är kallt och jävligt mörkt så kämpar dom sig upp. Note to self: Kämpa på vännen, snart är det sommar och vi kommer alla att blomma. 
 

lugna häljen före prov veckan

Häljen gick ut på Pirates of the Caribbean maraton inför den nya filmen som kommer ut snart. WOHO. På söndagen var vädret underbart. Det var +20 grader så jag och Katarina spenderade några tilmmar i parken men resten av Groningens befolkning. Nu har jag bränt mig för första gången i år, då vet man att det är vår!
Ha de gött folks!
Visa fler inlägg