350 km/h i livets bergodalbana

Det var den påsken. Antagligen den Opåskigaste påsken någonsin och det är okej. Det närmsta jag kom påsk feelis var när jag nästan köpte en bukett tulpaner på matvaruaffären. Sen insåg jag att jag inte äger en vas. Fick dölängtan hem till min lägenhet och skippade att köpa de vinröda, svinfina tulpanerna.
 
I lördags for jag ut på några öl med Thais som jag lärde känna under ESN veckan. Mysigt chejhäng med öl och en mega stor nachos tallrik lika med succes. Igår tvingade jag ut mig igen, ville stanna hemma men jag (hade ju tvättat kudden) for i alla fall och hade skitkul. Det var ju söndag och mer eller mindre dött på stan med vad gör det då sällskapet är 10+. 
 
Idag hade jag stora planer men fastnade i ljudbokshavet och har knappt lämnat sängen och nu är klockan 15:30. Men med tanken på intensivarbetet jag har framför mig imorgon med projektgruppen så ligger jag med gott samvete kvar. Nu är det också bara 3 dagar kvar tills jag flyger hem till Vasa och känslorna varierar angående saken. Är lite smånervös att flyget till Helsingfors skall vara försent så jag missar 23:50 flyget hem till Vasa. Med min tur kommer jag ju garanterat spendera natten på Vanda flygfält men man kan ju hoppas. Kanske borde packa med en av mina prydnadskuddar från Ikea. Just in case.