5 underbara dagar med syster

På onsdagen förra veckan satte jag mig glatt på tåget för att åka och hämta hem Moa. Blev så jäkla stressigt på flygfältet för Moa kom ut ur terminalen 21:01 och 21:04 gick tåget haha. Så det blev bara HEJ! SPRING!. Sen fick vi kramas då vi väl var på tåget. Framme i Groningen gick vi bara och la oss för båda var helt sluta. Dagen efter fick hon följa med mig till skolan några timmar och på kvällen cyklade vi runt Groningen och for och umgicks med några av mina klasskompisar. Fredag tog vi det bara lugnt. På lördag cyklade vi in till stan igen för att shoppa och gå på marknaden och på kvällen tog vi bussen till bion för att se Skönheten och odjuret. Helt bra film men jag har ju lite svårt för när de sjunger så mycket. 
På söndagen bar det va till Amsterdam. Alltså den staden kan jag nog snart utan till. Väck mig mitt i natten och be mig förklara vägen till Rijksmuseumet. Inga problem
Det var så somrigt i Amsterdam. 20 grader varmt och grönt!
Alltså är inte denna bild 10+ så vet jag inte vad som är. 
Så började det närma sig solnedgång och det var dags att leta sig till flygfältet. Följde med henne dit och såg till så check in gick okej och sen satte jag mig på tåget upp till Groningen igen. Åter igen så hade jag bara två minuter på mig att rusha till tåget. Tur det är nära och tur att jag har varit där NÅGRA gånger förut.
Tack till syster som flög hela vägen från Finland helt själv för att komma och hälsa på mig. Du är guld! PUSS.