new crib

Nå nu är jag äntligen här och har fått packa upp min backpack. Har utan att skämta levt i nästan samma kläder de senaste 5 dagarna för att jag inte orkade börja riva upp backpacken, den e waaaay too jobbig att packa igen. Men nu är sängen bäddad, backpacken upp packad och mat inhandlad. 
Detta är mitt rum from now on. En säng ett skrivbord en garderob och en helt okej utsikt. Inflyttningen gick också smärtfri. Min RA (residential assistant) kom kl 14 för att hämta de som skulle bo på 8,9 och 10de våningen. Vid det laget var vi ännu bara 4 (från de våningarna) på plats så fick i lugn och gå upp till våra rum. Sen dess har jag inhandlat en router, handlat mat, gjort mat och presenterat mig tusen gånger för kornofolk. HIttills i min korridor bor jag, en från kanada, en från ungern, en från nya zeeland, en från italien, två spanjorer, två från taiwan och en från sydkorea. Då borde det komma 6 till så får se varifrån de är. Detta är nog något helt annat från att bo själv i en ett i Vasa.
Imorgon händer inget skillt förutom köksmöte med alla från vår korridor men på fredag är det Hanzes Welcome day, så då för jag se skolan för första gången. Exciting!