"självstudie veckan"

Nästa vecka har vi självstudie vecka. japp vi började förra veckan och denna vecka är vi lediga haha. Det fungerar dock som hemma i Finland.. "självstudier".  Min vecka är helt fullsmockad med resor och nöjen. Den kommer se ut som sådan:
MÅNDAG
Måndagen börjar med att jag och 5 andra från min korridor har bestämd oss för att åka mer till södra Holland och turista lite. Vi börjar med att åka ner till Den Haag där vi spenderar natten. 
TISDAG
På tisdag fortsätter äventyret mot Rotterdam där vi också stanner en natt. Mina vänner kommer stanna där två nätter innan de fortsätter mot utrecht på torsdag.
ONSDAG
På onsdagen lämnar jag dem i Rotterdam och åker itsället själv upp iväg till Amsterdam för att flyga till STUTTGARD, TYSKLAND för att återförenas med SINA och DINAH <3. Flyger avgår 14:45 och jag mellanlander i Frankfurt före jag landra i Stuttgard kl 22:05. Vi skall bo hos Dinah så Sina kommer ned med tåg från Hannover och borde vara i Stuttgard runt 21:30. Hon och jag skall sedan ta bussen till en mindra stad som heter Schorndorf där Dinah plockar upp oss. 
TORSDAG-LÖRDAG
I tre dagar ska jag få hänga med 2 av de bästa människorna i mitt liv. För de som inte vet vem Sina och Dinah är, de var au pairer i Tourquay, Australien på samma gång som jag var där. Vi kom varandra riktigt när på bara 2,5 månad. Sedan tiden i Australien så har jag bara sett Sina 2 gånger och Dinah 1 gång. Ändå har vi hållit kontakten i snart 3 år!
Haha älskar bilderna, speciellt den första. Mer äkta glädje får man leta efter. 
LÖRDAG
Oj oj på Lördag hörni. Dagen kommer börja med att Sina och Dinah kommer och skjussar mig till flygfältet (exakt samma sak som i Australien då jag skulle flytta från Tourquay, jag är ALLTID den som åker först) Jag kommer landa 17:45  i Amsterdam. DANIEL kommer landra 18:15. Den tajmingen hörni. Min älskling kommer hit för att spendera 10 hela dagar med mig och nu behöver han inte resa ensam upp till Groningen eftersom hans flickvän har doktorerat i reseplanerande. Söndagen blir nog bara vila och mys efter en aningen hektisk vecka. 
 
Tack för mig, ha en underbar lördag folks!
#1 - - Emma:

Hahaha u have indeed doktorera i reseplanerande. Låter som du har 2 skitbra vikor framför de, haa de bäst <3