i packed my things and ran

 
Här är fyra bilder från de senaste två dagarna. I lördags gick vi in till stan för att äta middag på en tapasbar, super god mat! Igår letade de upp en cykel som vi senare for och hämtade och på kvällen spelade vi Istanbul. Succé! 

................Framme i Groningen...............

Hej och halå från Groningen! 
Denna dag har hittills bara gått ut på att resa. Klockan 8:30 hade jag väckning, åt frukost och checkade ut lite före 10. Strosade runt en stund och låt lunch före jag traskade iväg till tåget som gick 11:38. 
 
26€ och 2 timmar senare var jag framme i Groningen (som för övrigt är skitsvårt att uttala rätt på Nederländska). På perongen möttes jag av Janne, jag skall bo fyra nätter hos han och hans flickvän innan jag flyttar in i rummet jag hyr på Kornoeljestraat. De verkar super trevliga så jag skall nog trivas. Dessutom har jag eget rum och nyckel så kan röra mig enligt mina tider. 
 
Ikväll ska vi kanske åka och se på en cykel till mig. Janne har varit snäll och letat upp flera secondhand cyklar som verkade vara i bra skick. Är ju inte riktigt en cykelmänniska men det skulle jag väl ha tänkt på före jag flyttade hit i såna fall.. 
Bilden ovan är från cafét där jag lunchade idag. Toppen mat, super mysigt, 10+
 
 

.............................word............................

Mitt horoshop för dagen är nog klockrent!
 
Nymånen idag äger rum i vattumannen i huset för långa resor, högre utbildning och distansrelationer. Därför kan du inse att du har massor av saker att lära dig och det kan bli lite av en process.
 
 
Har lärt mig massa nytt om Spanien idag av mina roomis, fick några riktigt bra tips på billiga och inte så turistiga semesterorter. Matthijs lärde mig vad skillnaden är mellan alzheimers och demens och vad som orsakar eller tros orsaka dessa sjukdomar. Vissa kanske tycker det låter lame men det var SUPER INTRESSANT. Sen var amerikanerna de bästa Amsterdamguiderna man kunde tänka sig. Kommer inte längre ha några problem alls att lokalisera mig här. Så till dom som säger man inte får något ut av att resa.. hmm you're wrong! Om man bara vågar ta kontakt med folk finns det så mycket kunskap att hämta. Bättre samhälls och geografilektioner får man leta efter!
 
Tack å hej! Det går ingen nöd på mig!  
Visa fler inlägg