Mitt i stan

 
När jag bokade shelter city som hostellet heter så gjorde jag det endast för det var billigt. Hade inte riktigt någon koll på var Amsterdam centrum låg. Men nu när jag strosat runt lite vet jag, det är precis där jag bor. Det tycker jag är en grym fördel och blev glatt överraskad över att inte behöva gå långt eller ta buss/tunnelbana någon stans. Bara stiga utanför dörren och så är man mitt i vimlet.
 
Det som dock är en nackdel är att det finns f*n inte en matvaruaffär i närheten, inte någon jag har hittat i alla fall. Bara en miljon olika butiker och cafér. Eftersom hostellet hade kök tänkte jag spara en slant genom att göra mat själv men nehej så blev det inte. Istället blev det soppa på närliggande café. Vilket inte häller felar något men det blir ju för dyrt i längden att göra så varje dag/kväll.
 
Imorgon då jag har mycket tid skall jag nog traksa iväg till ALDI (typ samma som Lidl) och de stora blommarknaderna som finns i södra delen av Amsterdam. Det skall dessutom vara 8 plusgrader och sol imorgon ! 
Tack och gonatt