I wasn't supposed to go home

Hej och hå back to reality!
 
Idag vaknade jag pigg och utvilad klockan 06:12. Då hade jag sovit nästan 10 timmar vilket var så jävla skönt. Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på podden Penntricket (LYSSNA!) och tänkte berätta lite om min hemresa och mina 5 första dagar hemma i Finland.
 
Måndagen den 3 Juli skulle ha varit min sista dag i Groningen. Jag spenderade dagen med att flytta ut från mitt Airbnb till Stefans. Han höll mig sysselssatt hela dagen för att jag inte skulle bryta samman.
 
Vi gick på långpromenad, lunchade och handlade krukor till Stefans växter. Så åt vi också en sista mcFlurry tillsammans. Vet inte varför mcFlurrys alltid blir en sån stor del av mitt liv då jag är utomlands. Samma hände i Australien haha.
Så blev klockan 18 och Folkert hämtade upp mig och Stefan. Vi styrde kosan mot Groningen Eelde Airport. Jag har alltid fasat för att de skall säga "sorry, you are not in the system" och den måndagen var dagen då det hände för fösta gången. Jävlar. Jag hade tydligen ingen giltig biljett för pengarna hade aldrig dragits från mitt konto. Jävlar jävlar. Så vi sattde oss i bilen och for hem till Groningen igen. Jag googlade febrilt i 1 timme och hittade ett någolunda billigt flyg (under 400€) Amsterdam-Vaasa nästa dag. Spenderade ännu en sista kväll med Stefan och hans kille. I efterhand är jag bara glad att allt sket sig för vi hade en jättemysig sista kväll med kortspel, vin och Disney mys!  
Denna dag lyckades in-checkningen även fast pengarna inte denna gång häller hade hunnits dras från mitt konto. Hade halvpanik på tåget till Amsterdam då jag insåg detta. Var 80% säker att jag inte slippa hem och hade redan börjat se vad bussen till Paris eller Hannover skulle kosta men mitt i allt var jag på flyget till Helsingfors. Ingen Eurotrip denna sommar häller.
 
Framme i hesa spenderade jag 8 timmar i en sovkapsel med new girl och spotify. Hade lyckats checka in min telefonladdare i Amsterdam så blev tvungen att vara ytterst sparsam med sociala medier och dylikt. Men spotify gick bra sålänge flygläget och strömsparläget var påslagna.   
Landade 00:50 i Vasa och klockan 01:30 drack jag en sommersby med brudarna på Ollis. Priorities!
Av de första 4 dygnen jag var hemma spenderade jag endast 15 timmar själv. Efter 5 månader i Nederländerna hade jag faktiskt inget emot intensivhäng med alla guldkorn här hemma. Hostade både hem och fest de första dagarna. Lika bra att få konsentrera sig på någon annans känslor en stund.
Babes babes babes <3