Sista veckan i Groningen

Jag klarade det! Igår fick vi betyg för den sista inlämningsuppgiften och jag blev godkänd. Så jäkla glad, nu har jag klarat alla kurser och åker hem med 30 studiepoäng som planerat. Har nog tvekat ibland om det skall gå, om jag skall klara allt eftersom jag upplevt att nivån här är mycket högre än i Finland med det gick!

I onsdags efter vår stora avslutande presentation och diskussionen åkte hela klassen på middag. Bra avslut på en hektisk termin.

Bästa grupp 4 <3

I torsdags bjöd jag projektgrupps killarna på potatismos och köttbullar. Sen satt vi och drack bers och vin och konstaterade att vi är grymma och hur ledsna vi är över att vi aldrig mera kommer sitta vid samma bord och svära över OmniTRANS.

Igår flyttade jag ut från Korno och hem till Folkert istället. Jag hade bokat ett Airbnb från 1 juli men natten mellan 30 och 1 hade jag inget boende men Folket var snäll och lät mig vara inneboende hos honom. Gårdagen spenderades alltså med städ- och packkaos, sen sov jag på Folkerts soffa tills det var dags för avskedskaffe med Thais. På kvällen fyllde Xander 21 år och det firades på Klein Amsterdam med hela kompisskaran.

Idag har jag flyttat in i Airbnb rummet jag hyr tills måndag.  Det är ett 15 kvm rum med delat badrum och kök. Super mysigt och hon som hyr ut rummet är en söt pensionerad tant. Ikväll skall jag dricka vin med Thais och några andra brudar. Tvekar lite på om jag skall sätta på smink eller ej, alla jag har träffat de senaste dagarna bara gråter haha. Alla säger att det är som att leva i en mardröm och ingen vill åka hem. Stackars barn, nog för att jag känner samma men it's a part of the deal. Vill mest bara att det skall vara över, orkar inte med mera tår fyllda farväl.