They say, "You're a little much for me"

Says he made the big mistake of dancing in my storm
Says it was poison
So I guess I'll go home
Into the arms of the girl that I love
The only love I haven't screwed up
She's so hard to please
But she's a forest fire
I do my best to meet her demands

I understand, I'm a liability
Get you wild, make you leave
I'm a little much for
E-a-na-na-na, everyone

Lorde har släppt ett nytt album jag är semibesviken. Låtarna är bra men de är inte det samma. Ett guldkort är dock liability, om när man går tillbaka till sig själv och tar hand om den enda bestående relationen man har. Den till sig själv. Kanske den mest krävande också.

 Dagen har spenderats i skolan, gjorde klart vår final presentation som vi skall hålla imorgon. Hela dagen är resterverad för presentationer imorgon, från 8:30-16:30. Efteråt får vi våra vitsord för nästan alla av kurserna vi läst denna termin. Sooo, big day tomorrow! Efter presentationerna skall vi på restaurang med hela klassen inklusive lärare som avlsutning på hela terminen. Skall inte angsta mera över att det är över men det är det. Should i even put makeup on?

STOCKHOLM HERE I COME

Hej hopp från Schiphol!
I skrivande stund sitter jag och sörplar en cider på Amsterdam flygfält. Brudarna har länge planerat att spendera midsommaren i Stockholm hos Louise. Vid något skede tänkte att jag skall stanna i Groningen för att ta vara på sista tiden men för 5 dagar sedan ändrade jag mig. Bokade flyget och berättade endast åt Louise. Så de andra 5 är lyckligt ovetande om att jag är påväg.
Dagen har dock inte varit så lyckad. Steg upp tidigt för att göra klart min trafikplan, gick inte som tänkt och den är inte ännu klar. Stressade hem från Stefan för att packa det sista. Missade min buss till centralstationen så blev tvungen att cykla 5 km till station i 31 graders värme. Tåget skulle varit ett direkttåg till Schiphol men bytte slutdestination mitt i resan så blev tvungen att stiga av i Zwolle där jag missar nästa tåg med några sekunder. Anländer aningen sent till Schiphol men det var ingen skillnad eftersom mitt flyg hade blivit delayed 90 minuter. Great. Så nu sitter jag här, men åtminstone har jag ju tid att göra klart min trafikplan nu! 
 

Veckans och förra veckans

Imorgon har vi prov i Traffic Management.
På fredag skall trafikplanen över Leeuwarden vara inlämnad.
På tisdag nästa vecka har vi vår final presentation and defence. Då skall vi presentera den design + tillhörande dokument som vi har arbetat med de senaste 5 månaderna. Efter det är det över, finito, done! Så denna vecka kommer vara rather hektisk men belöningen kommer nästa vecka! Efter tisdagen har jag ännu 5 dagar kvar här i Groningen. Fredagen den 30 juni kommer jag flytta ut från studenthuset och checka in på ett Airbnb ställe jag har hyrt. Där stannar jag tills 3 juli då jag flyger hem till Finland. Som vanlig bokade jag billigaste möjliga flyg och anländer till Helsingfors 23:50 vilket resulterar i en natt på Vanda flygfält. Same story different journey. Klockan 06:13 avgår första tåget upp till Vasa and I'm gonna be on it! Tagga magakoro, strampen och brudhäng!
Bilderna ovan är från onsdagens uteterass-häng, typsik frulle på balkongen och jag och mina buddies på Stefans 24 års kalas.  


 
Visa fler inlägg