Söndagen av söndagar

För några veckor sedan gjorde jag och Katarina ett tappert försök att åka ut på EN öl. Tragisk historia men någon gång under kvällen noterade vi att Het Concerthuis serverar söndags brunch mellan 10 och 14 för endast 11 euro. Idag var det dags och dagen startade med en hiss selfie. 

Brunchen var svin najs. Där fanns allt och lite till och tyvärr har jag ingen bild av dessertbordet men FYI så åt vi blåbärscheesecake, Nutella våfflor och jordgubbstoppad chokladmousse till efterrätt. Tänkte skriva bästa på hela helgen men nej för det var morgon yogan i lördags. Men en stark andraplats till brunchen!

Random fact om mig: Jag är lite små besatt av kartor. Love it. 

Har länge tänkt att jag på något vis vill ta med mig Groningens stadskarta hem till Vasa på något vis. Antingen köpa fancy planch, alternativt nöja mig med turistinfons kartor. Igår då jag strosade på stan hittade jag dock perfekta minnet, ett magnetiskt city pussel av Groningen. Detta kämpade vi med på stranden idag för någon bild av hur pusslet skulle se ut fanns inte. Vi slog våra klocka lokalsinnen ihop och löste det regardless det ojämna underlaget. 

 

Från brunch till beach till frozen yoghurt på internationella matmarknaden. Som en dröm. Som en söndag skall va.