9 dagar med min älskling

Den 25 februari flög jag från Frankfurt till Amsterdam. Ungefär på samma gång flög Daniel från Helsingfors till Amsterdam. Jag landade 17:45. Han landade 18:10. Planning is everything!
Efter pusskalaset på Schiphol tog vi tåget tillsammans upp till Groningen.
Dagarna i Groningen spenderades med mat, bio, mys, sightseeing och bara häng med folk från min korridor. På fredagen den 3 Mars tog vi tåget ner till Amsterdam igen. Vi hade bokat ett hotell och där skulle vi spendera de tre sista dagarna. Ubermys
Observera hur det ser ut som hela raden av hus till höger håller på och vippar in över gatan. Skulle inte våga bo där! haha
"FINNS E KFC HIJE? tit ska vi!"
Vi vandrade mest bara runt i Amsterdam, åt gott och njöt av varandras sällskap. Jag är en sån usel turist. Vill oftast inte springa runt för att se alla sevärdheter. Dom finns ju på google, oftast finare än i verkligheten. Vi besökte dock ett museum om prostitution, skulle verkligen rekommendera detta. Grymma historier men så intressant att höra flickornas egna berättelser och historien bakom the red light district. 
Så blev det måndag och vi sa puss och hej till Amsterdam och varandra. Hjärteskärande som vanligt, antar att avsked alltid kommer smärta lika mycket. Men om 5 veckor och 6 dagar så ses vi igen! 
Tack för att du orkar med denna eldsjäl of mine