backa bandet

Okej så see you wednesday never happened. sorry. Men nu har jag återuppståt och tänkte berätta lite om mina dagar i södra Holland. Måndagen den 20onde February steg fem exalerade själar upp för att ta första tåget efter klockan nio ner till Den Haag. Tyvärr vaknade den sjätte själen då vi skulle gå så det blev att ta ett senare tåg. haha. Gillar så mycket systemet här med tågen. Man köper en biljett till ex. Den Haag och sen får man ta vilket tåg man vill den dagen till Den Haag. Så det gör egentligen inget om man missar ett för det går ju ett nytt om 20 minuter.  
Här satt vi glatt och väntade på att sjusovaren skulle göra sig i ordning. 
Travelsquadet bestod av en finne, en österrikare, 3 spanjorer och en från Nya Zeeland. 
Tågresan ner till Den Haag tog ca 3 timmar. När vi kom fram till hostellet fick vi ännu inte checka in så vi gick på på stadsvandring och tog spårvagnen ner till stranden. Uselt strandväder men det var ett coolt ställe i alla fall. Skulle gärna besöka Den Haag igen fast på sommaren. 
Alvaro e vegan, tycker mjölk är det äckligste som finns och skulle aldrig kunna tänka sig att gifta sig med en kvinna som äter kött. Härlig kille, går bra att umgås med fast vi är från två olika planeter.
Denna bild beskriver Den Haag väldigt bra. Det är vekligen en väldigt udda stad med både väldigt gamla hus men även skyskrapor. Staden föll mig helt i smaken då jag är väldigt intresserad av både histora och ny arkitektur och byggteknik.
Här blir der vår, woopwoop!
The peace palace hann vi också besöka. Det byggdes efter första världskriget för att behålla världsfreden. Gick ju sisådär.
Runt denna eld har över 200 länder lagt en sten från sitt land. För att säga att man vill ha fred i världen. Bunsh of liars
Somsagt vädret var inte det bästa för en dag på stranden men ändå ett väldigt coolt ställe!
Senare på kvällen åt vi middag på Vapiano och sen chillade vi bara i Hostellbaren