En nypa vasa på besök

I onsdags flyttade jag upp tillbaka till mitt eget rum. De hade lagt in en platsmatta så inget fint laminat men det har egentligen ingen skillnad. Jag är bara så glad att slippa dammet och den gamla mögliga heltäckningsmattan.
På torsdagskvällen kom Marro och Madde hit från Vasa. De kom ganska sent så vi for bara att varv via Ikea och sen hem. Jag var lite krasslig och de var ju trötta efter att ha rest hela morgonen och turistat hela dagen i Amsterdam så vi gick och la oss tidigt. 
Allt vi hade planerat göra medan de var här bestämde vi oss för att tränga in på fredagen eftersom det visade regn på lördagen. Första stoppet blev hamnen. Byggnadsingenjörer som vi är (eller kommer bli i allafall) gick vi mest runt och såg på hus haha. Ganska så imponerad av att de klarar av att bygga upp ett samhälle på ett ställe som egentligen borde vara sjöbotten. 
 
Efter hamnen tog vi bussen in till centrum där vi gick runt lite före vi åt lunch på Werelburgers.
Efter lunchen hade vi planerat att klättra upp i the Martini tower. Ganska dåligt planerat med tanke på de 260 stegen upp. Skulle ju varit gemytligare om man inte var propp mätt. haha
Resten av tiden de var här spenderades med bar häng, långpromenader i omgivningen, middagar med vin och skrattattacker som bygger magmuskeler. 
"shenn vajj blåsot"
 
Nu har de riktigt just stigit på bussen och åkt till Amsterdam. Tack för visiten tjejer och hoppas hemresan går bra! 
 
Själv har jag inga planer för denna söndag. Det är 11 grader ute men spöregn så ut går jag inte. Skoluppgifter finns ju alltid att göra så kanske jag tar itu med nån sådan. kanske. Trevlig söndag på er !