Jag ska fan bli demivegetarian

Vilken underbar dag det har varit idag! Det har varit riktig sommarvärme här(enligt mig). Som finne känns det som det gick från vinter till sommar på en gång haha. För när det är strålande solsken och 18 grader då är det ju nog sommar i Finland. Men här räknas det ju förstås till vår så då kallar vi det vår. Det är ju visserligen också bara mars haha 
Jag hade inte lektion före för 14:30 men drog ändå till skolan tills 10 för att jobba lite på vår Civil 3D läxa. Eftersom det var så fint väder så gick också läraren med på att vi skulle korta ned lektionen från 2 timmar till 1 timme så var hemme igen redan 15:30. Awesome!
Ända vårjackan jag har med mig och nu har dragkedjan gått sönder. f*n. Tur den har knappar så den går att använda i alla fall. Skall nog ta med mig den då jag flyger hem om 3 veckor för att byta. Får överleva tills. I-landsproblem jag vet.
På kvällen hade jag tänkt åka och gymma men det var ju så fint väder så for på en länk istället. En länk med ett X-antal fotostop. 
Efter länken och duschen har jag bara myst i mitt rum MED DEN BÄSTA kvällssolen. Gjorde mig medlem på Bookbeat för några dagar sedan så ikväll har jag lyssnat hela kvällen på Food Pharmacy av Mia Clase och Lina Nertby Aurell.  Gud vilken intressant och lärorik bok. Super intressant att höra hur maten påverkar vårt välmående och hur fel mat gör oss sjuka. Den gav mig en riktig tankeställare. Tror fan att JAG IDA SOFIA MEAT LOVER SÖDERHOLM ska ta och prova på en vegevecka i April. Ska annars också försöka ändra på min kost men tror det skulle vara kul med en vegevecka. För att utamana mig lite. Först tänkte jag på en vegemånad, men jag skall hålla mig till ett mera realistiskt mål. Sen blev jag också jätte sugen på att börja göra smoothies MEN jag har ju ingen mixer här. Känns lite onödigt att köpa en då det är vad ? 3 månader kvar. Får ta tag i smoothie livet då jag är hemma i Vasa igen.