när det går från mörkt till ljust

Vilken underbar söndag jag har haft hittills. Why ? Jo för jag har inte gjort ett skit. Vaknade 11 och undrade varför klockan var så mycket. Jo just ja det har ju bytt till sommartid. Jag som just har vant mig med att Nederländerna är en timme efter Finland. Nu måste jag vänja om mig igen haha. Hade noll problem i Australien att ställa om mig och där skiljde det 8 timmar. Men en timme, det tar flera veckor för mitt huvud att fatta. 
 
Efter en timmes skrållande genom alla flöden gick jag och åt frukost. Sen kraschade jag i sängen igen och tittade 50 avsnitt till av Therese Lindgrens vlogg. Så jävla bäst. Nu har jaf just möblerat om i rummet och skånkat upp min "fotölj"(ihopvikbar madrass) på skrivbordet som jag har placerat framför föstret.  Så här kan ja sitta nu och blogga och lyssna på ljudböcker i mängder medan jag har total supervison över var vad som sker (i världen, känns det som) nere på gatan. 
Sen har jag också tvättat och hämtat posten, glömmer alltid att tömma postfacket eftersom det är placerat bredvid en ingång jag aldrig använder. Men idag kom jag ihåg det och titta vad jag har fått ! Post av farmor. Gud vad glad jag blev, så löjligt glad att jag grät när jag läste det haha. 
Så har jag också försökt ta mig tid att färglägga lite i min kalender. Det var ju därför jag köpte just denna så att jag skulle kunna meditationsmåla lite nu som då. Varannan vecka är det en blank sida och varannan en bild man kan måla så man tycker ju att man på två veckor skulle finna några minuter då man bara kan ta det lugnt och måla lite. Men nä fan, av 18 möjliga bilder sedan jag började skolan i höstas har jag målat en. EN ENDA stackars räv i september.
 
Ska avsluta inlägget med att säga fyfan för hösten 2016. Konstigt att jag på något vis har lyckats organisera detta utbyte i Nederländer från under den sten jag befann mig. Men nu är jag här, det svänger, det blir bättre. Förlåt till alla som lärde känna mig under 2016. Jag är inte sådär jävla deppig och tråkig egentligen. 
Ha en underbar vecka folks !