Tysklands resan

Jag nämnde ju tidigare att jag skulle åka på 4 dagar terapi till Tyskland ? Nej så sa jag ju inte men det var precis vad det var. Onsdagen den 22.2 flög jag från Amsterdam till Frankfurt, därifrån tog jag sedan tåget ner till Stuttgard där jag först mötte upp med Sina som hade kommit med tåget från Hannover. Tillsammans tog vi sen ett annat tåg till Schorndorf där Dinah plockade upp oss. Det var så kul att träffa dessa två igen. Konstigt hur man kan spendera så mycket tid ifrån varandra och ändå är allt som förr när man träffas, som att man aldrig splittras.
På nått vis har det blivit en tradition att alltid om jag äter på ett flygfält så skall det vara en räkmacka eller räksallad. Vet inte varför men det har bara liksom blivit så. Göttgött. 
 Det var sent när vi kom fram till Dinah så vi snackade bara en stund innan vi gick och la oss. Bilder ovan är från dagen efter då vi gick på en promenad i tysklands skogar.
 
Min smurf <3
Fast Schorndorf typ är lika litet som Molpe så fanns det ändå 1 sevärdhet att se. Så på fredagen upptäckte vi gamla romarbyar från 1500 talet.
Annars så gjorde vi inte annat än pratade. Vi steg upp och gjorde frukost, pratade tills det var dags att göra lunch, gjorde lunch, pratade tills Sascha kom hem ur jobbet. Då satt vi fortfarande vid köksbordet där han lämnade oss samma morgon. Det är vänskap för mig, då orden aldrig tar slut! 
Vår trio följer några enkla regler, en är att finns det en photo booth måste man alltid ta en bild eller 100. 
Så blev det Lördag och det var dags för jag och Sina att leta oss hem. Dinahs kille skjussade oss till tåget, alla tre av oss for in till Stuttgard och spenderade någon timme där innan mitt tåg for iväg mot Frankfurt. 
Tack för att ni finns. Vi ses om ett år soulies!