VÅRLISTAN 2017

Har våren börjat som du tänkt dig?
Jamen de har den väl. jag befinner ju mig som sakt i Nederländerna så jag hade förväntat mig att den skulle börja tidigare än i Finland. Jag tror dock den har börjat bättre än förväntat. Idag är det 17 grader ut och hela nästa vecka ska ligga mellan 15-20 grader I MARS? Skitnajs. Sen hade jag väl förväntat mig mera tulpaner men alla odlingar är tydligen i södra Holland.   
Hur såg ditt liv ut förra våren?
Förra våren bodde jag ännu med Daniel. Försökte gå tillbaka i bloggen för att se vad jag gjorde men jag har inte bloggat en ända gång under perioden januari-maj 2016. Som sagt var 2016 personligen ett skitår som nästan tog knäcken på hela mig så jag minns faktiskt inte så mycket av förra våren annat än att vi hade finska i skolan och det var svårt.
 
Hur hoppas du att våren blir i år? 
Den kan ju nästan inte bli fel. Jag har så mycket kul inplanerat bland annat Paris med Mamma och Mormor och Aiya Napa med brudarna i maj. Sen är ju Nederländerna så fint på våren och jag njuter ju så av denna härliga natur. Så jag hoppas väl att skolan inte blir för krävande och att jag hinner gå på långa vårpromenader i April.  
Vad är ditt vårplagg nummer 1?
Svarta midjekjolen från H&M. Den är visserligen mitt året runt plagg haha. Men den kommer definitivt vara basen i alla vår outfits.
 
Hur förändras musiken du lyssnar på under våren? 
Vad är nu det för dum fråga. Den är nog samma som hösten och vintern. 
 
Vackraste vårtecknet enligt dig?
Vackraste är ju helt klart blommorna och grönskan. Det som bäst berättar för mig att det är vår är dock torr asfalt. När asfalten är torr, då vet jag att det är vår. 
 
Vad önskar du dig i vår? 
Att alla nära och kära mår bra. ♥ Det är det ända viktiga. Har vi tappat välmåendet har vi tappat allt. 
Föredrar du våren eller hösten?
Jag föredrar faktiskt hösten. Kan ju vara för att jag bor i finlnad, där kommer den ju senare än här och så är den inte lika tydlig. Men när hösten kommer då vet man att det är höst. Har häller aldirg haft problem med mörkret, älskar då jag får plocka fram alla stickasockar och ljuskopparna.  
 
Saker som stoppar vårkänslorna?
När det blir kallt igen och snöar i maj. Då vet man att man är född i fel land och alla känslor av vår är gone!
 
Hur kommer du att fira påsk?
Jaa-a du. Det har jag nog inte tänkt på. Skulle jag varit hemma hade jag väl besökt Molpe för att se påskhäxorna och påskbrasan nere vid paviljongen. Nu är jag ju inte hemma så jag tror inte jag kommer fira något skillt. Kanske köpa lite påskägg och tulpaner till mitt rum.
 
Vad kommer du läsa under våren?
Mina slarviga anteckningar från Civil 3D lektionerna när jag senare skall göra läxan. Annars har jag skapat ett account på BookBeat så på lyssna listan har jag:
Livet efter dej av Jojo Moyes
Food pharmacy av Mia Clase och Lina Nertby Aurell
För vad sorg och smärta av Tom Lundberg 
Omgiven av idioter av Thomas Erikson
 
Vilka serier kommer du att se under våren?
Inte den blekaste aning. jag har just sett ut Pure genius, OITNB och The killing. Så nu letar jag faktiskt efter nya bra serier att titta på. Tips?