24 timmar tills AYIA NAPA!!

Tjenamors, nu är det 24 timmar kvar tills jag sätter mig på tåget ner till Schiphol Airport. Där sover jag sött( eller så int) i 4 timmar innan flyget till Cypern lyfter 05:30 på onsdags morgonen. AMAZING. Har inte tänkt på det värst mycket MEN nu när jag ser bilderna från tjejerna mina som kom fram idag blir jag dö taggad. Värmen har vi ju här också så den suktar jag väl inte så värst mycket efter, men tjejerna åååh. 6 dagar i Napa med dem, succé!
Annars har måndagen varit en fullträff. Började med 4 timmar skolarbete, sen följde 3 timmars intensivt parkhäng och efter det direkt till gymmet för att avverka ett sista circuittraining pass före Napa beach 2017. Nu skall jag snart gå och städa köket vilket kanske drar ner måndagspoängen en aning. Vi har ett kitchen duty schedule som måste följas slaviskt för att undvika totalt kaos och idag är det in tur. 
Passligt nöjd över den lilla bränna jag hann skaffa mig idag. Visserligen är jag väl mest röd men förhoppningsvis har det övergått till brunt innan onsdagen.
Ha de gött folks! Stay tuned för Aiya Napa pics in 8 days!
 
 

I am weak and what's wrong with that

Igår hade jag tänkt jobba lite på en uppgift vi fått i en kurs vid namn Traffic Management. Mina filer befann sig dock 15km bort på Stefans usb. Så jag cyklade och cyklade. Slutade med att jag ändå inte gjorde nåt åt skolarbetet men jag fick ju lagom motion. På vägen tillbaka hem tog jag en liten detour genom centrum. Där finns huset som gör att man vill sätta på sig solglasögona fast det är mulet. Knäpte två och cyklade hem, jag hade ju skolarbete att göra.
Idag är det söndag och jag vaknade pigg och nykter klockan 9. Hur skönt är det inte med sådana dagar för ombytes. Gjorde frukost och sen cyklade jag in till stan för att hänga i Noordenplantsoen. Hänga med mig själv, för ombytes. Nu är jag hemma igen och skall försöka göra lite skolarbete, för ombytes, eftesom gårdagens prestation uteblev trots ansträngningarna.
 

När utbytet lider mot sitt slut

  Research projektet är presenterat och endast 6 veckor återstår av mitt utbyte. Snart skall jag riva upp rötterna igen och jag har på känn att de kommer sitta som sten denna gång. Återigen har jag tillägnat en del av mitt hjärta till en stad. Hur hade jag tänkt att jag någonsin skulle kunna leva helhjärtat någonstans igen. När halva mig fortfarande lever kvar på Australiens outback eller i Groningens mysiga kvarter. Ja, jag tänkte väl antagligen inte så mycket. Jag kände nog mest och det kändes fan bra!  
Visa fler inlägg