24 timmar tills AYIA NAPA!!

Tjenamors, nu är det 24 timmar kvar tills jag sätter mig på tåget ner till Schiphol Airport. Där sover jag sött( eller så int) i 4 timmar innan flyget till Cypern lyfter 05:30 på onsdags morgonen. AMAZING. Har inte tänkt på det värst mycket MEN nu när jag ser bilderna från tjejerna mina som kom fram idag blir jag dö taggad. Värmen har vi ju här också så den suktar jag väl inte så värst mycket efter, men tjejerna åååh. 6 dagar i Napa med dem, succé!
Annars har måndagen varit en fullträff. Började med 4 timmar skolarbete, sen följde 3 timmars intensivt parkhäng och efter det direkt till gymmet för att avverka ett sista circuittraining pass före Napa beach 2017. Nu skall jag snart gå och städa köket vilket kanske drar ner måndagspoängen en aning. Vi har ett kitchen duty schedule som måste följas slaviskt för att undvika totalt kaos och idag är det in tur. 
Passligt nöjd över den lilla bränna jag hann skaffa mig idag. Visserligen är jag väl mest röd men förhoppningsvis har det övergått till brunt innan onsdagen.
Ha de gött folks! Stay tuned för Aiya Napa pics in 8 days!