En dag vid stora sjöfallet

Förra häljen ordnade något som heter kompisträffen en gratis dagstur till Stora Sjöfallet. Jag, Denisa och Camilla plus några till hade en riktigt bra dag där. Vädret var inte det bästa från morgonen men när vi väl hade vandrat ner till fallet så visade sig Norrland från sin bästa sida!
Tror inte jag har upplevt en så vacker natur sedan jag var i Australien. Lugnet uppe bland fjällen är något som man inte känner på många ställen i denna värld. 
 
Just nu befinner jag mig på lillsemester i Nederländerna. Flög hit förra onsdagen och åker hem till Gällivare nu på tisdag. Där jobbar jag 1 vecka innan jag kör hem till Vasa för att festa loss på NUds årsfest och flytta ut ur min nuvarande lägenhet. Eftersom jag inte spenderar många veckor där i året har jag bestämt mig för att inte leta efter någon ny. Istället blir det storloppis och hemlös till pappers. I teorin har jag ju boende då Lemminkäinen betalar för huset vi bor i i Gällivare och när jag kommer hem till Vasa är ju utbudet av soffor oändligt. Men lite spännande känsla är det ju ändå, att inte ha ett hem?! Känns lite som ett typiskt Idamove.
Ha det bra allihopa! Ursäkta för dålig update men jobbar man som vi gör så lämnar det inte mycket timmar över till annat än mat och sömn.